Om oss på Strängnäs Bilskrot AB

Vi på Strängnäs Bilskrot AB tar emot alla möjliga bilar som behöver skrotas och som kan plockas ner i delar för att återvinnas i största möjliga mån. Det är viktigt att vår miljö mår bra och därför jobbar vi ständigt för att skapa bra miljö genom vårt sätt att arbeta.

Anmäl ditt intresse till oss så att vi kan ta hand om din bil. På så sätt kan vi tillsammans jobba för att skapa en god miljö och även bevara de delar av bilen som är i tillräckligt gott skick för att kunna återanvändas.

Vi har flera olika transportbilar som kan hämta upp de objekt som vi får in. Dessa kan rymma upp till fem bilar samtidigt, vilket innebär att vi kan hämta upp flera bilar på en gång i Stockholmstrakten.

Om du som kund inte kan närvara vid hämtning av ditt fordon kan vi skicka hem ett skrotningsintyg. Detta går snabbt att ordna då vi sköter sådant via nätet. Det brukar ta ca 1 dag och efter det kan även du som kund besöka www.transportstyrelsen.se för att själv skriva ut intyget på ditt skrotade fordon om så önskas.

Information om vår verksamhet

Vi på Strängnäs Bilskrot AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bilskrotningsföretag. Vår verksamhet består av att hämta och demontera fordon samt tillhandahålla försäljning av begagnade bilreservdelar till kund.

Vi har självplock på reservdelar från över 700 olika bilar på vår gård där du som kund kan plocka delarna du behöver till ett mycket bra pris. Vi har öppet på lördagar och våra övriga öppettider ser du här nedan.

Besök oss gärna för att se hur vi har det och för att hitta reservdelar till ett mycket bra pris!