Stort lager

Vi har alltid över 700 skrotade bilar på gården som man får plocka bildelar ifrån!

Vår policy

Läs om vår kvalitets- och miljöpolicy för att få reda på hur vi arbetar för dig som kund hos oss!

Gratis upphämtning

Strängnäs bilskrot erbjuder kostnadsfri upphämtning av skrotbilar inom Stockholms, Uppsala, Västmanlands och Södermanlands län.

Vi erbjuder kostnadsfri hämtning av ditt fordon när du är i behov av bilskrot Eskilstuna!

Det har aldrig varit enklare att bli av med din skrotbil. Strängnäs Bilskrot AB har lång erfarenhet av att ta hand om skrotning samt återvinning av lätta lastbilar och personbilar. Vi hämtar upp ditt fordon i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands och Södermanlands län helt kostnadsfritt. Det ska vara bekvämt för dig som är kund hos oss och det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

 

Kontaktuppgifter för kostnadsfri upphämtning vid bilskrot i Eskilstuna

Du kan anmäla ditt fordon för hämtning direkt på vår hemsida eller ringa till oss på telefonnummer 0152-25 500 eller 070-0981982.

Vi tar hand om de fordon som du vill skrota och det gör vi med bästa möjliga service och smidighet – allt för att du ska känna dig nöjd! Hör av dig redan idag om du är i behov av bilskrot i Eskilstuna. Gör en anmälan här på vår hemsida!

 

Miljö & Kvalitetspolicy

Vi har som målsättning att ha ett gott miljötänk genom att återvinna de delar av bilen som fungerar och går att använda sig av. Produkterna vi säljer ska vara i gott skick, arbetet väl utfört och våra kunder ska vara nöjda.

Vår personal är kunnig i sitt arbete och håller en hög standard när det kommer till kvalitet och kundbemötande. All personal utbildas för att bli mer miljö- och kvalitetsmedveten, för att kunna göra ett bra arbete och hålla en hög nivå av service gentemot vår kundkrets. Vår målsättning är att hela tiden sträva mot att bli bättre och kunna uppfylla kundernas förväntningar vid bilskrot i Eskilstuna.

Boka kostnadsfri upphämtning